Krupa sutra protiv Borca

Krupa u okviru 6. kola m:tel Premijer lige BiH gostuje ekipi Borca na Gradskom stadionu u Banja Luci. Tim povodom medijima su se obratili šef stručnog štaba Zoran Marić i igrač Bojan Puzigaća.

“Pre svega želim da čestitam Fudbalskom klubu Borac na prolazu u sljedeće kolo Evropskog takmičenja, što smatram da je jedan istorijski uspjeh. Što se tiče same utakmice, nažalost mi u u ovu utakmicu ulazimo sa vrlo komplikovanom situacijimo, s obzirom da smo iz prethodnog perioda izašli sa dosta povrijeđenih igrača. Igrački kadar nam je relativno smanjen, problema sa povredama imaju Kolak, Galić, Palić i Nikolić. Bez obzira na sve mi ćemo ići da se takmičimo, da damo svoj maksimum i da probamo da se vratimo neporaženi. Mislim da bi to za nas bio veliki rezultat. Borac je u ovom momentu bolja ekipa od nas i po igračkom kadru i kvalitetu ali to ne znači da mi nemamo pravo da se nadamo dobrom rezultatu”, istakao je Marić.

Puzigaća je takođe iskoristio priliku da čestita ekipi Borca na prolasku dalje u Evropskom takmičenju. Što se tiče naše utakmice mi idemo da se nadigravamo, imamo svojih probelama sa igračkim kadrom, Borac je favorit i kad igra kući protiv velikih ekipa ali lopta je okrugla idemo da se nadigravamo pa da vidimo šta će biti, dodao je Puzigaća.

Utakmica 6. kola Premijer lige BiH između Krupe i Borca na rasporedu je sutra sa početkom u 16:00 časova na direktnom TV prenosu na Arena Sportu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.