KRUPA POČELA PRIPREME

Današnjom prozivkom prvotimaca FK Krupa zvanično su počele pripreme za proljetni dio sezone u m:tel Premijer ligi BiH. Prvom okupljanju prisustvovalo je 30 igrača: Tarik Abdulahović, Vasilije Kolak, David Stjepanović, Đorđe Vuković, Ajdin Redžić, Igor Makitan, Mihael Modić, Nikola Dujaković, Kerim Palić, Miloš Aćimović, Jovan Vladimir Pavlović, Stojan Maksimović, Nikola Mandić, Lazar Nikolić, Miloš Karišik, Emanullah Blažević, Josip Miketek, Stefan Nikolić, Miladin Filipović, Adonis Bilal, Marin Galić, Nemanja Vukmanović, Džafo Hadžić, Danilo Šipovac, Ilija Janković, Slobodan Đekić, Mihajlo Živković, Aleksandar Erak, Ljubinko Tomić i Vladimir Arsić.

Fudbalerima se obratio potpredsjednik kluba Dragomir Ilić, koji im je poželio dobrodošlicu i da se što bolje spreme u pripremnom periodu. On je istakao da je jasan cilj opstanak u ligi te izrazio nadu da uz maksimalan trud i zalaganje svih Krupa može i naredne sezone igrati u društvu najboljih. Na sastanku su bili prisutni i svi članovi stručnog štaba: treneri Siniša Mrkobrada, Vladimir Ilić, Nebojša Anđelić, Marko Mazalica, Vladimir Damjanić i fizioterapeut Bjelan Krčmar. Prisutni su još bili i generalni sekretar Siniša Račić, kao i portparol kluba Miloš Metlar.

Danas je odrađen prvi trening. Ekipa će do 4. febuara raditi u kanjonu Tijesno, a potom seli u Međugorje gdje će boraviti do 13. februara. U planu je odigravanje osam kontrolnih utakmica, od čega četiri u Međugorju, dok je generalna provjera zakazana sa banjalučkim Borcem 20. februara.

Leave a Comment

Your email address will not be published.