KRUPA BOLjA OD POSUŠJA

Fudbaleri Krupe danas su odigrali petu kontrolnu utakmicu u kojoj su savladali ekipu HŠK Posušje, rezultatom 4-0(1-0). Strijelci za Krupu bili su Ljubiša Nikodinović (18´), Slobodan Đekić (49´), Danilo Vukičević (59´) i Branko Rosić (60´).

Još jedna dobra provjera sa ekipom Posušja koja je izašla u dobrom sastavu, sigurno da u prvih pola sata nije slutilo da će rezultat otići tako visoko u našu stranu. Bili smo izuzetno motivisani za utakmicu, odlično smo trčali, radili smo sve ono što smo uvježbavali prethodnih dana i definitivno da nam je to dalo rezultat. Ova pobjeda ne treba da nas previše diže u nebesa. Moramo ostati nogama čvrsto na zemji jer ovo je samo jedna od kontrolnih utakmica koja je pokazala naše dobre strane ali ako ne budemo u narednim utakmicama pokazali karakter kakav smo pokazali danas sigurno da nećemo biti ovako kvalitetni i ubjedljivi. Čestitam momcima na utakmici, izuzetno odličnih 60 minuta, dosta šansi, dosta golova tako da možemo biti zadovoljni sa onim što smo vidjeli danas. Istakao je šef strčnog štaba Vladimir Ilić.

Krupa: Milošević, Đekić, Vidović, N. Babić , Bubić, Rudan, Mitrović, Nikodinović, Mrzić Blažević i Rosić. Još su igrali: Bilić, Vukčević, Tvrdišić,Bundalo, Hadžić, Ćetojević, Babić L,
Banović ,Beuk, Penić, Trivić.

Posušje: Baćak, Šuta, Maglica, Čamber, Ljubić, Ilinković, Lauš, Pavković, Bešlić, Vukoja i Janković. Još su igrali: Baćak, Begić, Oreč, Šušnjar, Šuta, Božić, Crnjac, Ljubić, Bešlić, Mihalj i Mašić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.