KRUPA PORAŽENA U GENERALNOJ PROBI

Fudbaleri Krupe danas su odigrali poslednju kontrolnu utakmicu pred nastavak sezone protiv ekipe NK Tošk Tešanj, koja je završena rezultatom 0-1. Strijelac jedinog potka bio je Sejmenović.

Dobra provjera protiv dobrog protivnika, na terenu koji je hajde da kažemo odgovarao objema ekipama. Mislim da smo mogli vidjeti nedostatke koje smo imali u ovoj utakmci i koji su bili očigledni kroz dobrh 90 minuta. Možemo biti zadovoljni sa stvorenim šansama i količinom istih. Ono što nas brine u ovom trenutku je realizacija tih šansi gdje definitivno moramo poraditi na boljoj realizaciji i to ne pričam samo o ovoj utakmici nego i o ranijim utakmicama ali vjerujem da će to za sedam dana biti puno bolje. Vidi se nedostatak Rosića i Perovića, koji su roviti i nisu bili u sastavu ali se nadam da će se što prije priključiti ekipi. Čestitam ekipi Tošk-a na dobroj utakmici i na pobjedi, želim im sreću u nastavku prvenstva. Istakao je šef stručnog štaba, Vladimir Ilić.

Krupa: Milošević, Vukčević, Vidović (c), N. Babić, Bubić, Rudan, Mitrović, Nikodinović, Đekić, Mrzić i Blažević. Još su igrali: Banović, Tvrdišić, Babić, Jokić i Raković.

Tošk: Muratspahić, Dizdarević, Delić A., Tomić, Dubačkić, Mehić, Zec, Delić K., Sejmenović, Kadrić i Mujagić. Još su igrali: Rastoka, Tabak, Travnjak i Selimović.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *