RAZIGRANA KRUPA FANTASTIČNO OTVORILA DRUGI DIO SEZONE

Fudbaleri Krupe silovito su otvorili drugi dio šampionata u m:tel Prvoj ligi FS RS. Izabranici Vladimira Ilića ubjedljivo su savladali FK Borac Kozarska Dubica 6:0 u meču 16. kola prvenstva RS.

Sigurno nas može radovati prva utakmica i prva pobjeda rezultatom 6:0. Trudili smo se da kroz cijelu utakmicu držimo dobar ritam i da budemo što opasiji po protivnički gol, što smo na kraju i uspjeli i drago mi je što nismo primili gol. Težimo ka igri na protivničkoj polovini i trudimo se da kroz jedan dobar posjed kroz kvalitetnu igru iz zadnje linije probamo doći do protivničkog gola, u nekoliko navrata smo uspjeli i opet kažem raduje me što smo svi raspoloženi i što veliki broj igrača dobija priliku i koristi svoju priliku. Sa ovakvom igrom i sa ovom količinom šansi koje smo stvorili u ovoj utakmici smo sigurno u vrhu ove lige i ja se nadam da ćemo u narednim kolima pokazivati da smo najbolja ekipa u ligi. Istakao je šef stručnog štaba Vladimir Ilić.

Dobra igra na današnjoj utakmici. Držali smo se plana koji smo imali, znali smo da će protivnik da nas čeka na svojoj polovini i to nas nije iznenadilo. Drago mi je zbog tri pogotka koja sam postigao, ali ne smijemo da se opustimo idemo dalje utakmicu po utakmicu. Ova pobjeda nam je sigurno dobar motiv za dalji rad. Istakao je napadač Krupe Emanullah Blažević.

Krupa: Milošević, Đekić, Vidović (c), N. Babić, Bubić, Rudan, Mitrović, Hadžić, Rosić, Mrzić i Blažević. Još su igrali: Tvrdišić, Banović, Vukčević i Krneta.

Borac K.Dubica: Trninić, Bunić, Šakarić, Gligić, Jolović, Halilović, Blagojević, Petraković, Ramirez, Kovačević i Pekić. Još su igrali: Pušibrk i Drljača.

Leave a Comment

Your email address will not be published.