REMI KRUPE U MODRIČI

Fudbaleri Alfa Modriče i Krupe odigrali su bez pobjednika (2:2) u meču 17. kola m:tel Prve lige FS RS. Strijelci za Modriču bili su Šoškić i Mišić a za Krupu Mrzić i Krneta.

Poslije jedne vrlo teške utakmice po teškom terenu i protiv protivnika koji je sigurno znao način na koji će nas zaustaviti, ne mogu reći da smo zadovoljni sa bodom ali svjesni smo da nije mala stvar osvojiti bod na gostujućem terenu. Imali smo nekoliko dobrih prilika koje nismo uspjeli realizovati, poslije nas je protivnik kaznio za sve naše promašaje. Moramo što prije izvući pouku iz današnjih greski i pokušati se spremiti za narednu utakmicu a to je utakmica u kupu sa Radnikom. Čestitiam ekipi Modriče na osvojenom bodu i želim im puno sreće u nastavku prvenstva. Istakao je šef stručnog štaba Vladimir Ilić.

Teška utakmica po jako lošem terenu, kontrolisali smo utakmicu sve vrijeme, nismo uspjeli iskoristiti svoje šanse zato smo kažnjeni. Okrećemo se narednoj utakmici sa Radnikom u srijedu. Istakao je igrač Krupe Ognjen Krneta.

Krupa: Milošević, Vukčević, N. Babić (c), Banović, Bubić, Rudan, Mitrović, Hadžić, Rosić, Mrzić i Blažević. Još su igrali: Đekić, L. Babić, Nikodinović i Krneta.

Alfa Modriča: Ćuruvija, Mišić, Radić, Ivetić, Hasičić, Stojanović, Šoškić, Božić, Ninković, Hara i Guskić. Još su igrali: Hasičić, Radulović i Cvijanović .

Leave a Comment

Your email address will not be published.