SIGURNA POBJEDA PROTIV BUDUĆNOSTI

Fudbaleri Krupe danas su u okviru 18. kola M:tel Prve lige FS RS ubjedljivo savladali ekipu FK Budućnost Pilica rezultatom 5:0. Strijelci za Krupu bili su: Krneta (3), Mrzić i Rudan.

Visoka pobjeda protiv ekipe Budućnosti, znali smo da se ne smijemo opustiti u ovoj utakmici. Igrači su ispoštovali sve sto smo planirali, neki su dobili malo manju minutažu koji su u proteklom periodu igrali nešto više, tako da mislim da smo u svim segmentima ove utakmice dobro prošli. Drago mi je da nije bilo povreda, mi se okrećemo narednoj utakmici a to je Slavija gdje će sigurno biti teško, to je naša liga sva gostovanja su teška. Pokušaćemo da kroz jednu orgranizovanu igru i u narednoj utakmici slavimo nova tri boda. Čestitam svojoj ekipi na ovoj pobjedi i nadam se da ćemo nastaviti niz. Istakao je šef stručnog štaba Krupe, Vladimir Ilić.

Prvo bih čestitao svojim igračima na dobro odigranoj utakmici, ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i mislim da smo zasluženo došli do ubijedljive pobjede, ekipi Budućnosti želim svu sreću u nastavku prvenstva a mi se okrećeme gostovanju protiv ekipe Slavije. Istakao je Ognjen Krneta, strijelac tri pogotka na današnjoj utakmici.

Krupa: Milošević, Tvrdišić, Blažević, Hadžić, L. Babić, Vukčević, Mrzić, Nikodinović, Krneta, Raković i Vidović. Još su igrali: Bilić, Vuklišević, Banović, Mitrović i Rudan.

Budućnost: S. Radić, P. Radić, Marković, Jovičić, Lukić, Nestorović, Lazarević, Stuparević, Ivanović, Fehratović i Krezović.

Leave a Comment

Your email address will not be published.