KRUPA UBJEDLjIVOM POBJEDOM SAVLADALA FK DRINA ZVORNIK I VRATILA SE NA VRH TABELE

Fudbaleri Krupe danas su u okviru 21. kola M:tel Prve lige FS RS ubjedljivom pobjedom savladali ekipu FK Drina Zvornik, rezultatom 5-0. Strijelci za Krupu bili su: Đekić, Blažević, Mrzić, Nikodinović i Hadžić.

Čestitam ekipi Drine ne fer i korektnoj utakmici, koju su pokazali kroz čitavih 90 minuta. Mojim igračima koji su izašli bolesni, nekoliko njih čak juče nije ni treniralo a danas su izašli na teren i pokazali da su definitivno najbolji u ligi, ja im samo na tome mogu čestitati i pohvaliti njihov odnos, predanost na samom terenu i njihovo poštovanje kada nisu na 100% da daju sve od sebe i opet ubjedljivo slave. Mislim da je ovo dobar put kojim smo krenuli, 90 minuta utakmice u visokom ritmu, 5 golova smo postigli, malo golova primamo mislim da možemo biti samo zadovoljni. Definitivno nas čeka teška utakmica protiv Kozare u srijedu, prvo ćemo vidjeti kako ćemo izaći iz ove utakmice danas, ono što se kaže prebrojati ranjene, pokušati se skupiti i ponoviti istu utakmicu kao što smo imali danas. Ekipa Kozare je sigurno ekipa za poštovanje, igra jako dobro ovu polusezonu. Ima puno osvojenih bodova tako da, mislim da moramo biti na svojih 100% kako bi upisali nova 3 boda. Istakao je šef stručnog štaba Krupe, Vladimir Ilić.

Još jedna provjera za naš tim i vraćanje na lidersku poziciju. Iako smo još pod uticajem virusa koji nas je zadesio i nismo kompletni, otvorili smo utakmicu ranim golom što nam je i bio cilj. Disciplinovano smo se branili i kaznili svaku protivničku grešku. Još jednom smo pokazali da smo najbolja ekipa u ligi, čestitao bih svojim saigračima i stručnom štabu na zasluženoj pobjedi, kao i gostima na feri i korektnoj igri, te im poželio sreću u nastavku takmičenja. Istakao je igrač Krupe, Slobodan Đekić.

Krupa: Milošević, Vukčević, Vidović, Raković, Tvrdišić, L. Babić, Rudan, Hadžić, Mrzić, Đekić, Blažević. Još su igralii: Banović, Vuklišević, Mitrović i Nikodinović.

Drina: Ružić, Erić, Ćulum, Ristović, Gavrilović, Tadić, Rakić, Marković, Stjepanović, Jokić, Knežević. Još su igrali: Alić, Riđošić, Damjanović, Vasić i Andrić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.