POBJEDA KRUPE U PRVOJ UTAKMIC 1/2 KUPA DR MILAN JELIĆ

Fudbaleri Krupe savladali su FK Sutjeska Foča 2:0,u prvom meču polufinala kupa ” Dr Milan Jelić “. Strijelci za Krupu bili su Vukčević i Penić. Revanš utakmica igra se 04.05.2022. u Foči.

Znamo da smo igrali protiv dobre ekipe Sutjeske koja ima svoj cilj, želi u finale kao i mi. Tako da, poslije ove utakmice moramo biti definitivno zadovoljni. Stvorili smo nekoliko prilika, bili smo jako odgovorni u defanzivi, kontrolisali smo apsolutno svih 90 minuta i na kraju zasluženo slavili. Raduje me što su mladi igrači opet dobili šansu, 3-4 igrača koja su 2004. godište 2 igrača koja su 2003. godište. Definitivo Krupina mladost u ovom trenutku ima budućnost. Ja se nadam da ćemo kroz mladost i kroz jedan dobar rad nastaviti pružati dobre rezultate. Imamo dovoljno vremena da se odmorimo za narednu utakmicu. Neki igrači su danas podijelili minutažu tako da mislim da ćemo do nedelje biti apsolutno spremni za utakmicu koja je sigurno izazovna, protiv protivnika koji je definitivko kvalitetan i koji je tokom cijelog prvenstva na drugom mjesu. Moramo dati 100% svojih mogućnosti, ponoviti ovakvu utakmicu i pokušati nastaviti pobjednički niz. Svi igrači su “na poziciji” , nadam se da će biti nekih malih iznenađenja u sastavu. Vidjećemo sa kojim sastavom izlazimo protiv ekipe Novog Grada, tako da svi oni koji izađu na teren moraju dati sve od sebe, samo nam to može garantovati da na kraju možemo slaviti. Istakao je šef stručnog štaba Krupe, Vladimir Ilić.

Iskoristio sam šansu, koju mi je pružio šef. Ušao sam poslednjih 25 minuta i zabio gol. Jako tvrda utakmica od samog početka, gol koji smo postigli pred kraj prvog poluvremena nam je značio mnogo, te smo oštrije ušli u drugo poluvrijeme, iskoristili drugu šansu i slavili na kraju. Nemamo puno vremena za odmor, moramo svaki dan iskoristiti da bi spremni ušli u utakmicu protiv Novog Grada, i ostali prvi na tabeli. Istakao je strijelac drugog pogotka, Kristijan Penić.

Krupa: Milošević, Vukčević, Vidović, N. Babić, Bubić, Mitrović, L. Babić, Nikodinović, Hadžić, Đekić i Blažević. Još su igrali: Bundalo, Rudan, Mrzić, Penić i Beuk.

Sutjeska: Pajević, O. Mojović, D. Mojović, Rašević, Radović, N. Mojović, Okuka, Milutinović, Mihajlović, Pljevaljčić i Danilović. Još su igrali: Obrenović, Stajić i Sekulić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.