KRUPA KORAK BLIŽE TITULI

Fudbaleri Krupe danas su u okviru 24. kola M:tel Prve lige FS RS savladali ekipu FK Zvijezda 09, rezultatom 2-3. Strijelac oba pogotka za Zvijezdu 09 bio je Stjepanović, strijelci za Krupu bili su: L. Babić, Vidović i Perović.

Završen je još jedan derbi, još jedna utakmica koja je nosila puno sa sobom, kako fizički tako i psihički. Sigurno da smo sada malo rasterećeniji nego što smo bili prije utakmice. Utakmica koja nije prepoznatljiva za nas, primili smo dva gola ali isto tako zabili smo tri gola na gostovanju protiv ekipe koja je ovo proljeće primila samo jedan gol i to pokazuje koliko smo bili danas dobri. Čestitam ekipi Zvijezde na korektnosti, čestitam njihovim igračima pokazali su da su jedna od najboljih ekipa u ligi. Takođe čestitam svojim momcima koji su juče putovali, koji su došli iz derbija protiv Slobode i opet u jednom derbiju pokazali da su najbolji u ligi, stvarno im na tome čestitam. Spemamo se za srijedu za novu utakmicu protiv Omarske i nadam da cemo u novoj utakmici uspjeti obilježiti nova tri boda. Istakao je šeff stručnog štaba Krupe, Vladimir Ilić.

Teška utakmica, kao što smo i očekivali. Mislim da smo još jednom pokazali da smo najbolja ekipa u ovoj ligi. Čestitam ekipi Zvijezde na fer i korektnoj utakmici, a mi se okrećemo narednim izazovima jer ne namjeravamo da stanemo na ovome. Istakao je strijelac trećeg pogotka, Miloš Perović.

Krupa: Milosević, Đekić, N. Babić, Vidović, Bubić, Rudan, Mitrović, L. Babić, Hadžić, Mrzić, i Blazević. Još su igrali: Tvrdišić, Perović, Nikodinović i Krneta.

Zvijezda 09: Avramović, Janković, Janjić, Orlandić, Blagojević, Dujković, Gordić, Svraka, Vidović, Stjepanović i Zonjić. Još su igrali: Kovačević, Mihajlović i Matić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.