ĐEKIĆ: CILj NAM JE PLASIRATI SE U FINALE

Fudbaleri Krupe sutra gostuju ekipi FK Sutjeska Foča, gdje će odigrati drugu utakmicu 1/2 finala Kupa “Dr Milan Jelić” FS Republike Srpske.

Nakon još jednog derbija gdje nismo poraženi i gdje smo zabilježili novi pozitivan rezultat, očekuje nas utakmica polufinala kupa “Dr Milan Jelić”. Gostujemo u Foči protiv vrlo kvalitetne ekipe Sutjeske. Bez obzira što imamo prednost iz prve utakmice ne idemo tamo da branimo prednost, nego ćemo pokušati da kroz jedan napadački fudbal stvorimo nekoliko situacija koje ćemo pretvoriti u gol. Radi se o kvalitetnoj ekipi koja ima svoj motiv u ovom kupu te kao i mi želi u finale i sigurno nas očekuje još jedan spektakl u Foči. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže humanitarnu utakmicu te na taj način pomognemo njihovoj sugrađanki Maji Vrbarac. Istakao je šef stručnog štaba Krupe, Vladimir Ilić.

Izlazimo iz niza derbija i teških utakmica a sutra nas očekuje druga polufinalna utakmica protiv ekipe Sutjeske. Utkmica u kojoj protivnik ima iste ambicije kao i mi, sa te strane mislim da će ovo biti jedna od naših najtežih utakmica. Oni su ekipa koja ima dosta iskusnih igrača i sigurno da će nam biti teško odbraniti ovu prednost iz prvog susreta. Ja se nadam da ćemo mi opravdati očekivanja našeg stručnog štaba, ljudi u klubu i navijača te da ćemo ostvariti naš zajednički cilj a to je plasiranje u finale kupa RS. Istakao je Slobodan Đekić.

Utakmica će se odigrati u srijedu na gradskom stadionu u Foči s početkom u 19:00 časova.

Leave a Comment

Your email address will not be published.