SIGURNA POBJEDA ZA MIRAN NASTAVAK PRVENSTVA

Fudbaleri Krupe danas su u okviru 27. kola M:tel Prve lige FS RS savladali ekipu FK Sutjeska Foča, rezultatom 3-0. Strijelci za Krupu bili su: Mrzić (2) i Nikodinović.

Završena je još jedna utakmica protiv ekipe Sutjeske, mislim da smo danas dominirali kroz svih 90. minuta. Bili smo dobri u posjedu, puno bolji nego što smo ranije bili i na kraju iz posjeda i iz dobrih akcija postigli tri gola. Raduje me to što su opet novi igrači dobili šansu, to što su svi iskoristili svoju šansu i ja vjerujem da ćemo u narednom periodu pokazati da zaslužujemo da budemo prvaci. Ovo je veliki korak ka tituli, još uvijek nije kraj. Imaju tri kola da se odigraju ali kažem sa ovakvim pristupom sa ovim karakterom koji ima ova ekipa i ovi momci stvarno ne sumnjam da ćemo završiti prvi. Ova utakmica je pokazala da smo na dobrom putu i da radimo ispravne stvari. Ja se nadam da ćemo u završetku ovog šampionata još malo pojačati svoj ritam i ostati na prvom mjestu. Čestitam ekipi Sutjeske koja je bila jako fer i korektna na terenu, svojim momcima koji su bili fenomenalni svih 90. minuta i na kraju svima u klubu na još jednoj izvarednoj partiji i nova tri boda. Istakao je šef stručnog štaba Krupe, Vaimir Ilić.

Opravdali smo ulogu favorita i napravili još jedan veliki korak ka tituli. Ušli smo veoma  motivisani u utakmicu, ispravili greške koje su nam se dešavale u srijedu protiv ekipe Sutjeske i na neki način im se osvetili za poraz. Pokazali smo  još jednom da smo najbolja ekipa u ligi i da smo zasluženo prvi na tabeli. Istakao je Ljubiša Nikodinović.

Krupa: Milošević, Vukčević, Raković, N. Babić, Tvrdišić, Rudan, Mitrović, Nikodinović, Đekić, Mrzić i Blažević. Još su igrali: L. Babić, Banović, Hadžić, Krneta i Ljubičić.

Sutjeska: Pajević, Zečević, Rašević, Radović, N. Mojović, Milutinović, Mihajlović, Ateljević, Pljevaljčić, Danilović i O. Mojivić. Još su igrali: Sekulić, Okuka, Obrenović i Stajić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.