KRUPA PODIGLA I TREĆI PEHAR

Fudbaleri Krupe juče su u finalu kup-a grada Banjaluka savladali ekipu FK Polet Krajišniik, rezultatom 5-0. Strijelci za Krupu bili su: Hadžić (2), Penić, Trivić i Beuk.

Trofej Kupa Grada dođe kao kruna za trud i rad u protekloj sezoni svih u klubu. Opravdali smo ulogu favorita i ostvarili sigurnu pobjedu protiv Poleta koji se zaista predstavio u finom svijetlu. Krupa je još jednom pokazala prije svega da zna biti domaćin u svakom smislu te riječi. Svim igračima koju su učestvovali u Kupu Grada čestitam, takođe svima u klubu na jednoj od najuspješnijih sezona u istoriji kluba. Istakao je šef stručnog štaba juniora Krupe, Nenad Studen.

Jučerašnjom pobjedom smo završili sve takmičarske utakmice i na lijep način priveli kraju ovu sezonu. Kroz utakmice Kup-a grada imali smo priliku vidjeti da se u Banjaluci igra lijep fudbal. Osvajanjem trećeg pehara ove sezone smo stavili tačku na najuspješniju sezonu za naš klub, te sada svi idemo na zaslužen odmor. Istakao je Džafo Hadžić, momak koji je proglašen za najboljeg igrača Kup-a grada Banjaluka.

Odigrali smo dobru utakmicu, ispoštovali dogovor iz svlačionice i osvojili kup grada u finalnoj utakmici protiv Poleta koji je sigurno jedna dobra ekipa i zasluženo su došli do finala.Drago nam je da donosimo u klub još jedan, treći trofej ove sezone za koji smo svi vrijedno radili i mislim da je ova ekipa zaslužila da bude pobjednik i u ovom takmičenju. Istakao je Srđan Beuk, momak koji je proglašen za najboljeg strijelca Kup-a grada Banjaluka.

Opravdali smo ulogu favorita, iskoristili smo prednost domaćeg terena i odigrali odličnu utakmicu. Na najbolji način smo završili veoma uspiješnu sezonu i donijeli jos jedan trofej u Krupu. Istakao je Aresnije Matijaš, momak koji je proglašen za najboleg golmana Kup-a grada Banjaluka.

Leave a Comment

Your email address will not be published.