KRUPA SJAJNOM IGROM I POBJEDOM OTVORILA NOVU SEZONU

Fudbaleri Krupe juče su u okviru 1. kola M:tel Prve lige FS RS savladali ekipu FK Rudar Prijedor, rezultatom 4-0. Strijelci za Krupu bili su: Nuhanović, Mrzić (2) i N. Babić.

“Svakako je utakmica opravdala epitet derbija. Kada smo u pitanju mi i ono što smo radili tokom ovih priprema mislim da možemo biti jako zadovoljni, pobijediti 4:0 od toga postići četiri pogotka u prvom poluvremenu i riješiti maltene pobjednika je velika stvar. Česitam igračima koji su danas bili odlični kao i svima u klubu na prvoj pobjedi i nadam se da će ovakvih utakmica biti još više ” . Istakao je šef stručnog štaba Krupe, Vladimir Ilić.

” Otvorili smo sezonu na najbolji mogući način pobjedom. Čestitm svojoj ekipi kao i stručnom štabu na dobro odrađenom poslu. Idemo dalje okrećemo se već naredom protivniku “. Istakao je Srđan Mrzić.

Krupa: Damjanović, Bubić, Redžić, Perović, L. Babić, Đekić, N. Babić, Mitrović, Mrzić, Nuhanović i Perović. Još su igrali: Đuričin, Rudan, Hadžić, QNikodinović i Krneta.

Rudar: Arias, Mršić, Alibegović, Kovačević, Radakvić, Imamagić, Demonjić, Nascimento, Kojić, Kamenčić i Marić. Još su igrali: Trninić, D. Bilbija, Mikić, M. Bilbija i Karagić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.