KRUPA SAVLADALA FK SLOBODU MG

Fudbaleri Krupe juče su u okviru 2. kola M:tel Prve lige FS RS savladali ekipu FK Sloboda Mrkonjić Grad, rezultatom 1-2. Strijelci za Krupu bili su: Petrović i Perović (p).

” Mi smo prvo poluvrijeme sigurno kontrolisali utakmicu. Stvarali šanse bili dominatniji u polju. Imali smo pet odličnih šansi, koje nismo uspjeli da realizujemo. Osim te jedne kada smo postigli gol. Znači, što se tiče prvog poluvremena možemo biti zadovoljni. U drugom  nakon naše nespretne reakcije i primljenog gola Sloboda je imala  nevjerovatnu energiju. Nismo uspjeli uspostaviti igru. Na kraju taj jedanaesterac, sa moje pozicije se nije moglo vidjeti, bilo je jako daleko. Kontakt je postojao, da li bilo za jedanaesterac ili ne , na nekom drugom je da sudi. Ne želim da uopšte ulazim na suđenje. Mi se moramo što prije okrenuti meču sa ekipom Zvijezda 09.” Istakao je šef stručnog štaba Krupe, Vladimir Ilić.

“Teška utakmica kao što smo i očekivali, mislim da smo prvo poluvrijeme morali da vodimo ubjedljivije ali nismo iskoristili svoje šanse. U drugom poluvremenu iz jedne naše greške primamo gol, vraćamo protivnika u utakmicu ali na svu sreću našli smo snage da se vratimo i dobijemo utakmicu. Ekipi Slobode želim sreću u daljem toku prvenstva a nas očekuje derbi već u srijedu. Nadam se da ćemo se uspjeti odmoriti i u dobrom raspoloženju dočekati utakmicu.” Istakao je Miloš Perović.

Krupa: Damjanović, Bubić, Redžić, Perović, L. Babić, Đekić, N. Babić, Rudn, Mrzić, Nuhanović i Krneta. Još su igrali: Đuričin, Mitrović i Perović.

Sloboda (MG):  Stjepanović , Danilović ,Maksimović , Zekanović , Đukanović, Mitrić, Soldat, Vučković, Erić, Suljić i Koprivica. Još su igrali: Guskić, Anđelić, Gavrić, Živković i Pušić.

Leave a Comment

Your email address will not be published.