KRUPA ODNIJELA POBJEDU U JOŠ JEDNOM DERBIJU

Fudbaleri Krupe danas su u okviru 3. kola M:tel Prve lige FS RS savladali ekipu FK Zvijezda 09, rezultatom 3-1. Strijelci za Krupu bili su: Perović, Nuhanović i Mrzić.

” Siguran sam da je utakmica opravdala epitet derbija, kao što sam rekao u samoj najavi utakmice radi se o dvije ekipe koje žele da igraju fudbal i koje su pokazale to danas. Nismo na najbolji mogući način otvorili utakmicu, primili smo rani gol koji nas definitivno nije poremetio na tome moram čestitati svima nama jer u trenucima kad se lomi utakmica u trenucima kad primiš taj gol na početku može da te poremeti. Mi smo ostali definitivno stabilni, znali svoj cilj i znali svoju ideju kako doći do pogotka. To smo uspjeli ostvariti, brzo smo izjednačili, još brže poveli i postigli jedan od najljepših golova ove godine za 3:1. Prvo poluvrijeme, mogu reći slobodno uvod prvog poluvremena je pripao njima mi smo posije kontrolisali igru u potpunosti u drugom poluvremenu takođe smo kontrolisali manje više cijeli tok drugog poluvremena i na kraju zasluženo slavili. Čestitam svojim momcima na odličnoj utakmici, na karakteru i na vraćanju iz -1. Naravno hoću da spomenem Mitrovića, kome je danas pukla arkada koji je dao poslednji atom sebe na terenu i da čestitam sudijm koji su bili jako dobri i protivniku koji je bio prekorektan. ” Istakao je šef stučnog štaba Krupe, Vladimir Ilić.

” Veoma teška utakmica nakon one u Mrkonjiću nstavili smo svoj niz. Nemamo puno vremena za odmor nova utakmica nas čeka vec u nedelju, okrećemo se narednom protivniku i idemo dalje. Čestitam svojoj ekipi i stručnom štabu na još jednoj pobjedi, nadam se da ćemo ovako nastaviti. ” Istakao je Srđan Mrzić.

Krupa: Damjanović, Bubić, Redžić, Perović, L. Babić, Đekić, N. Babić, Mitrović, Mrzić, Nuhanović i Perović. Još su igrali: Đuričin, Rudan, Lelli, Krneta i Ristanović.

Zvijezda 09: Abdulahović, Janković, Janjić, Resić, Blažević, Dujković, Milošević, Carvalho-Santos, Vidović, Bokić i Sekulović. Još su igrali: Kovačević, Matić, Mujagić i Živanović.

Leave a Comment

Your email address will not be published.