KRUPA ČVRSTO ČUVA VRH TABELE

Fudbaleri Krupe juče su u okviru 4. kola M:tel Prve lige FS RS u gostujućoj utakmici savladali ekipu FK Podrinje Janja, rezultatom 0:4. Strijelci za Krupu bili su: Perović (2), Mrzić i Hadžić.

” Prije nego što počnem izjavu o samoj utakmici, htio bih da čestitam objema ekipama. Teren je bio izuzetno težak i ovim putem da se zahvalim domaćinu koji je uradio sve da bi imali koliko toliko dobre uslove za igru. Što se tiče same utakmice, ranim golom smo otvorili utakmicu i nakon tog dominirali, stvorili dosta izglednih prilika za postizanje gola koje nismo uspjeli realizovati. Sigurno da ćemo tom posvetiti veću pažnju u narednom periodu. Početkom drugog poluvremena postigli smo drugi i treći gol i tada smo faktički završili utakmicu i na kraju Hadžić je uspio da zabije gol za 0:4. Čestitam još jednom svojoj ekipi, imamo maksimalan učinak nakon četiri kola i ja se iskreno nadam da ćemo nastaviti u istom ritmu.” Istakao je šef stučnog štaba Krupe, Vladimir Ilić.

 ” Juče smo opravdali ulogu favorita i osamili se na vrhu tabele kao jedina ekipa  sa maksimalnim učinkom. Većinu utakmice smo dominirali na terenu i trudili se da igramo koliko su nam to teren i protivnik dozvoljavali. Ispred nas je cijela radna sedmica da se oporavimo i kvalitetno spremimo za naredni derbi, te spremni dočekamo Slobodu iz Novog Grada. ” Istakao je Džafo Hadžić.

Krupa: Damjanović, Bubić, Redžić, Petrović, Ristanović, Đekić, N. Babić, Rudan, Mrzić, Nuhanović i Perović. Još su igrali: Lelli, Hadžić, L. Babić i Nikodinović.

Podrinje: Šito, Račanović, Andrić, Bradarić, Mitrašinović, Božić, Maletić, Ristić, Perković, Perić i Ragipović. Još su igrali:Jahić, Alić, Savić i Maksimović.

Leave a Comment

Your email address will not be published.