EKSPRESAN POVRATAK KRUPE NA PRVO MJESTO

Fudbaleri Krupe juče su u okviru 6. kola M:tel Prve lige FS RS u gostujućoj utakmici savladali ekipu FK Alfa Modriča, rezultatom 0:7. Strijelci za Krupu bili su: Mrzić (2), Krneta (2), Lelli, Nuhanovic i autogol.

“ U ovu utakmicu smo ušli maksimalno ozbiljno i odgovorno i to se vidjelo u prvih 10 minuta, kada smo uspjeli da postignemo prva dva pogotka. Raduje me širina koju imamo u trenutnom rosteru, da je kroz ovu utakmicu dosta igrača dobilo šansu potvrdilo tu šansu i u ovom trenutku imamo jako puno ofanzivnih igrača sa dobrim učinkom. Jasno je da je ovo samo jedna u nizu utakmica u prvenstvu koje je jako dugačko i bez obzira što je ova pobjeda bila izuzetno visoka, nas to neće poljuljati za dalji nastavak prvenstva. Očekujem da će ova ekipa rasti u narednom periodu i bilježiti nove sjajne rezultate. Zahvaljujem se ekipi Modiče na korektnosti i želim im sreću u nastavnu prvenstva. “ Istakao je šef stučnog štaba Krupe, Vladimir Ilić.

” Nakon poraza u derbiju od Slobode sigurno nam je trebala jedna ovakva utakmica.
Ispoštovali smo dogovor iz svlačionice i od samog početka kontorlisali igru, realizovali smo dosta šansi što je dovelo do ovako ubijedljive pobjede.Čestitao bih igračima Modriče na fer i korektnoj igri, a mi se okrećemo novom protivniku kojeg dočekujemo sa liderske pozicije.” Istakao je igrač Krupe, Ognjen Krneta.

KRUPA: Damjanović, Redžić, Đuričin, L. Babić, Peroović, Đekiićć, Mitrović, Mrzić, Krneta, Lelli i Ristanović. Još su igrali: N. Babić, Perović, Nuhanović, Nikodinović i Hadžić.

ALFA MODRIČA: Trišić, Omerhodžić, Pljevaljčić, Limić, Alizadeh, Kuljanin, Kostadinović, Mišić, Simić, Ninković i Halilović. Još su igrali: Radić, Nišizaki, El Gamarti, Sajar i Janković.

Leave a Comment

Your email address will not be published.