KRUPA SAVLADALA OMARSKU 6:0

Fudbaleri Krupe savladali su u okviru 7. kola M:tel Prve lige FS RS savladali ekipu FK Omarska, rezultatom 6:0. Strijelci za Krupu bili su: Perović, Nuhanović, Mrzić, Raković, Nikodinović i Krneta.

” U najavi utakmice rekli smo da u ovu utakmicu ulazimo kao favoriti i tako smo i pristupili. Bili smo motivisani na početku utakmice, otvorili jako brzo, postigli tri lijepa pogotka i poslije smo lakše funkcionisali. Momci koji su ušli u drugom poluvremenu, opet su pokazali da zaslužuju mjesto u ekipi, nova tri gola i mislim da smo zasluženo slavili. Definitivno smo mi napadačka ekipa, ekipa koja postiže puno golova i igra otvoren napadački fudbal i evo slika i prilika je da poslije sedam kola imamo 26 golova i to sigurno može da raduje sve nas. Naravno to što nismo primili gol je plu za sve nas i trudćemo se da u narednom periodu poboljšamo neke stvari iz ove utakmice napravimo opet dobru analizu i da se što bolje spremimo za utakmicu protiv Kozare. ” Istakao je šef stučnog štaba Krupe, Vladimir Ilić.

” Opravdali smo ulogu favorita, kontrolisali smo utakmicu tokom svih 90 minuta i nismo dozvolili gostima da zaprijete našem golu. Već u prvih 20 minuta smo pokazali da bodovi ostaju u Krupi a kasnije rutinski priveli utakmicu kraju. Ekipi Omarske želim svu sreću u nastavku prvenstva a mi se okrećemo utakmici u kupu RS gdje imamo isti cilj, a to je ponoviti prošlogodisnji uspjeh. ” Istakao je Nemanja Raković, igrač Krupe.

Leave a Comment

Your email address will not be published.